Daca sezonul rece a venit, nu trebuie neaparat sa spui stop activitatilor de team building. Team buildingul pe timpul iernii poate fi solutia perfecta pentru compania ta. Zapada, muntele si aerul curat pot crea un mediu propice pentru motivarea si energizarea angajatilor tai.

Green Adventure organizeaza team-building-uri inedite la munte. Team building-urile noastre sunt pline de aventura si distractie. Sporturile de iarna precum snow tubing, snow rafting si Airboard, precum si drumetiile pe munte, nu lipsesc din program. Activitatiile outdoor prezentate mai sus, in combinatie cu jocuri specifice programelor de team building hibernale, ofera un randament maxim pentru indeplinirea obiectivelor dorite de orice companie: cresterea coeziunii si increderea in echipa, asumarea responsabilitatilor, depasirea limitelor, stabilirea de strategii, indentificarea de abilitati personale si cel mai important, “think outside the box”!

Green Adventure ofera posibilitatea personalizarii unor scenarii de jocuri care sa duca la atingerea scopului dorit de fiecare companie in parte. Oferim aceste servicii ca si furnizori directi si punem la dispozitie echipamentele proprii de activitati outdoor hibernale (snow tubing, snow rafting, airboard).

Puteti sa alegeti un program personalizat, bazat pe urmatoarele variante:

Activitati Team Building

Snow Tubing

Daca iubesti iarna si sporturile de iarna, atunci s-ar putea sa iti placa si snow-tubingul. Snow tubingul este modalitatea perfecta de distractie pe timpul iernii. Snow tubingul consta in coborarea unei partii amenajate sau neamenajate intr-un colac gonflabil, special conceput. Acest sport este din ce in ce mai popular in randul tinerilor, dar, fiindca nu necesita experienta, poate fi practicat de oricine, indiferent de varsta.

Folosim colace speciale de la cel mai mare producator de astfel de echipament (Tube Pro Canada) si echipamament de protectie (casti).

Destinatii frecvente: Plaiul Foii (Piatra Craiului), Valea Prahovei, Poina Brasov…

Snow Rafting

Daca te-ai saturat de ski sau snowboard, si vrei sa incerci ceva atipic, atunci snow-raftingul este ceea ce cauti. Snow-raftingul este o activitate de echipa, vei invata ca distractia este mai frumoasa atunci cand o impartasesti cu cei mai buni prieteni ai tai. 

Snow raftingul consta in coborarea, cu ajutorul unei barci gonflabile speciale, a pantelor inzapezite amenajate de catre echipa Green Adventure.

Un sport atipic si incitant, care face furori printre pasionatii de adrenalina din intreaga lume. O activitate foarte des intalnita printre persoanele active, snow raftingul ofera iubitorilor de aventuri un pachet complet: adrenalina, natura, aer curat si multa, multa distractie!

Folosim cele mai performante barci de rafting confectionate din Hypalon (materail care rezista pana la -70 grade) si echipament de protectie (casti speciale).

Destinatii frecvente: Plaiul Foii (Piatra Craiului), Valea Prahovei, Poina Brasov…

Airboard

Suntem singura firma din Romania care ofera aceasta activitate de iarna. Airbord-urile sunt niste sanii gonflabile speciale, fabricate in Elvetia, care ofera senzatii unice pe partiile de zapada. Iti doresti pentru echipa ta o competitie de sanius unica? Atunci Airboard va ofera cel mai ienedit mod de a organiza un astfel de program!

Destinatii frecvente: Plaiul Foii (Piatra Craiului), Valea Prahovei, Poina Brasov…

Drumetii montane sau ture se alpinism hibernal

Drumetii montane in Piatra Craiului, Bucegi, Fagaras, Retezat, Apuseni …sau in orice alt masiv muntos din Romania. Traseul poate sa fie unul usor (trekking) in care descoperiti frumusetea muntilor in sezonul de iarna sau putem sa va oferim adevarate experiente de alpinsim hibernal: sesiunie de catarare pe gheata, coborari in rapel, traversarea de vai in tiroliana … etc. Iti punem la dispozitie cele mai noi si performante mijloace de asigurare, corzile de alpinism, hamurile si sistemele de coborare si asigurare fiind in conformitate cu normele UIAA. Ghizii nostri fac parte din Salvamont Romania, deci siguranta in astfel de program, este maxima!

Cursuri sau competitii de ski

In echipa Green Adventure o sa gasiti oameni pasionati de ski! Si cand pasiunea vine la pachet cu profesionalismul, puteti sa fiti siguri ca o sa aveti in program cei mai buni instructori brevetati de ski! Daca iti doresti cursuri de ski, sau ski de tura off piste, daca vrei sa organizezi pentru echipa ta o adevarata competitie de ski, noi te putem ajuta! Poiana Brasov, Valea Prahovei, Tusnad, Vatra Dornei, Borsec, Ranca … alege-ti locatia si noi pregatim programul de ski!

Olimpiada de iarna

Ski, sanuis, hochei, patinaj, snowboard … plus o multime de probe inedite, marca Green Adventure. Organizeaza pentru echipa ta o Olimpiada de Iarna si castiga medalia de aur pentru cel mai bun program de team building!

Jocuri de team building specifice sezonului rece

Facilitatorii Green sunt pregatiti sa ofere cele mai interesante scenarii de joc: „Construim un iglu”, „Salvare din avalansa”, „Improvizeaza o sanie”, „Hula-hoop”, „Senila umana”, ‘Labirintul”, „Prastia umana” …

Aceste jocuri, corelate cu activitatile outdoor marca Green Adventure (snow tubing, snow rafting, airboard sau drumetii montane), ofera programe unice si siguranta indeplinirii obiectivelor cu zambatele pe buze 🙂

Team building in sezonul de iarna personalizat

Va putem propune programe de team-building in care sa imbinam toate activitatile de mai sus sau programe care sa cuprinda una sau doua activitati din cele mentionate.

Lucram in strasa legatura cu fiecare companie in parte pentru a stabili obiectivul final al activitatii. Luand in calcul structura echipei, personalitatea membrilor acesteia si locatia de desfasurare a acestui eveniment putem creiona obiectivul final si porni in aventura de a obtine acea viziune comuna in randul membrilor echipei.

La cerere oferim consiliere pentru variantele de transport, cazare si mancare in locatiile alese de dumneavoastra pentru programul de team building.

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.