Green Adventure introduce conceptul de team building low buget cu randament maxim. Experienta ne-a aratat ca la un team building clasic, compania care acceseaza acest program aloca cea mai mare suma din buget pentru costurile de deplasare, cazare si mancare ale personalului participant. Dar rolul unui program de team building nu este pentru instruirea si formarea unei echipe omogene? Si atunci de ce sa nu folositi banii pentru acest scop?!?

Special pentru companiile din Bucuresti, propunem un program in care va folositi bugetul strict doar pentru instruire si distractie echipei participante: TEAM BUILDING-UL DE O ZI.

PROGRAM DE TEAM BUILDING LA MOGOSOAIA

Alaturi de partenerii nostri, Acvamania si Barci in Bagaje, va punem la dispozitie locatia situata pe malul lacului Mogosoaia, unde o sa gasiti cadrul perfect pentru un program de team building cu randament maxim, la un cost minim. 

Partea de distractie si jocuri este oferita de geografia si istoria locatiei porpuse: parcul Mogosoaia, lacul Mogosoaia, castelul Mogosoaia si primul parc acvatic de conceptie Aquaglide (USA), adica locatia Acvamania.

Un program inedit, antrenant si plin de voie buna, care combina sporturile nautice, probe pe uscat, istoria, ideea de competitie si creativitatea.

Echipament oferit: parcul gonflabil Aquaglide, barci gonflabile de 8 persoane, placi de stand up paddle, colace de agrement Tube Pro, caiace sit on top, echipament de protectie nautic (veste de salvare, casti), materiale pentru probele din program. 

Bonus-uri: filmarea cu camere de actiune full HD Go Pro, plus sedinte foto pe intreg parcursul programului de team building.

Oferta de pret: de la 100 Ron/persoana participanta sau minim 1000 Ron/grup* (pentru un program de 3 ore). Pentru programe cu scenarii complexe si cu durata mai mare, pretul se ofera in urma unei bugetari personalizate nevoilor dvs.

*Pretul nu include TVA.

*Pretul include: accesul in parcul Acvamania, echipament nautic complet, echipament de protectie nautic, materiale pentru probele terestre din program, filmarea si sedintele foto pe intreg parcursul programului de team building.

La cerere putem sa oferim o masa in regim de catering sau o sesiune de degustari vin.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

Daca vrei sa fii la curent cu evenimentele pe care le vom organiza in viitorul apropiat, aboneaza-te la newsletter si alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE de pe Facebook!