La asa ceva suntem specialisti. Ne place natura, ne plac activitatile inedite, ne plac sporturile… Recunoastem, nu suntem specialisti in programe statice de team building sau in cursuri savante de formare profesionala. Nu stim sa facem compromis la calitate si nu avem filozofia „merge si asa”. Nu! La noi totul trebuie sa fie perfect! Si la ce suntem noi cei mai buni? Pentru ce avem zeci de licente si brevetari pentru sporturi de aventura? De ce avem atat de mult echipament de ultima generatie? Simplu, pentru ca suntem specialisti in activitati outdoor.

Va doriti un team building activ sau sa introduceti o componenta activa in programul vostru? Atunci noi suntem cei mai potriviti. Avem un portofoliu impresionant de activitati: rafting, canyoning, yachting, caiac-canoe, alpinism-catarare, rapel/tiroliana/swing, … plus multe altele. Si pentru toate aceste activitati avem cel mai bun echipament propriu, fara sa fie necesar sa externalizam servicii. In plus, ghizii nostri au licente pentru toate activitatile din portoliu: ghizi de rafting brevetati de International Rafting Federation, ghizi de canyoning brevetati IcoPro, ghizi de caiac brevetati de British Canoe Union, instructori de scufundari, brevetari pentru alpinsti si ghizi montani … Echipa Green este formata doar din cei mai buni sportivi si instructori si investim constant in cursuri de perfectionare si brevetare.

PROGRAM TEAM BUILDING ACTIV

Green Adventure va poate oferi solutii complete de team building outdoor sau daca aveti o locatie deja aleasa de dumneavoastra si un aranjament care include locul de cazare, putem sa venim cu sugestii de program care sa foloseasca la maxim geografia zonei alese si scopul team buildingului.

Daca aveti deja un program de cursuri sau conferinte, dar doriti si o completare pentru a oferi echipei divertisment si actiune, putem sa integram in programul dumneavoastra o activitate inedita care sa creeze atmosfera potrivita si sa atinga si scopul dorit de compania dumneavoastra.

Suntem deschisi la orice propunere, iar profesionalismul si experienta noastra o sa va aduca un plus de valoare la orice eveniment organizat de compania dumneavoastra. Prin experienta capatata in timp, va putem oferi programe de team building pe tot teritoriul Romaniei sau chiar in afara tarii, avand programe de mai multe zile in Bulgaria, Bosnia – Muntenegru si Grecia.

RAFTING:

Cel mai popular program Green Adventure! Cerut in fiecare saptamana pe perioada sezonului, este de fiecare data un success garantat!

Unde se pot realiza programele de rafting? Cea mai apropiata locatie de Bucuresti este in zona Nehoiu (jud Buzau) pe raul Buzau. Va recomandam si raul Jiu in Defileul Jiului (jud Petrosani). La cerere, organizam si pe alte rauri din Romania: Cerna (zona Herculane), Nera (Cheile Nerei) si Bistrita (Vatra Dornei).

Cine poate participa? La turele de rafting organizate de Green Adventure pot participa persoane din toate categoriile de varsta. Nu sunt necesare cunostinte anterioare privind acest sport de aventura. Nu este nevoie sa stii sa inoti!

Cea mai buna perioada pentru rafting: martie-octombrie.

De ce rafting cu Green Adventure? Avem ghizi brevetati de International Rafting Federation si cele mai moderne echipamente! 

Ca si o dovada a profesionalismului nostru, va putem spune ca mandrie ca am organizat cea mai mare tura de rafting din tara, reusind in luna Iunie 2015, sa oferim o experienta de neuitat pe raul Jiu, unui grup de 160 persoane care a fost coboarat intr-o singura tura pe rau cu ajutorul a 23 de barci de rafting!

Film program rafting.

TURE CAIAC:

Cel mai relaxant program Green Adventure! Un best-seller al programelor Green, turele de caiace ofera cea mai buna metoda de relaxare in natura. Te conecteaza cu natura, iti dezvolta increderea in tine si in abilitatile tale!

Unde se pot realiza programele de caiac: lacurile din Bucuresti, Snagov, Delta Neajlovului, Dunare, Delta Dunarii, Marea Neagra si lacurile de acumulare (de exemplu Vidraru, Siriu, etc).

Cine poate participa? La turele de caiac organizate de Green Adventure pot participa persoane din toate categoriile de varsta. Nu sunt necesare cunostinte anterioare privind acest sport de aventura. Caiacele folosite sunt farte stabile si sigure. Nu este nevoie sa stii sa inoti!

Cea mai buna perioada pentru caiac: mai-octombrie.

De ce ture de caiac cu Green Adventure? Avem ghizi brevetati de British Canoe Union si cele mai bune echipamente pentru caiac! Capacitatea noastra pentru acest program este cea mai mare din Romania: 80 de persoane lansati toti odata.

Galerie foto ture caiac.

CANYONING:

Adrenalina marca Green Adventure! Un program care ofera sentimentul de aventura la cote maxime. Un succes garantat daca iti doresti scoaterea echipei din zona de confort!

Unde se pot realiza programele de canyoning? Cea mai apropiata locatie de Bucuresti este in zona Sinaia (jud.Prahova). Va recomandam si traseele din zona Targu Jiu (jud Gorj), Herculane (jud Caras-Severin), sau in zona Sibiu.

Cine poate participa? La turele de canyoning organizate de Green Adventure pot participa persoane din toate categoriile de varsta. Nu sunt necesare cunostinte anterioare privind acest sport de aventura. Nu este nevoie sa stii sa inoti!

Cea mai buna perioada pentru canyoning: mai-octombrie.

De ce canyoning cu Green Adventure? Avem ghizi brevetati de IcoPro si cele mai moderne si sigure echipamente! Green Adventure este singurul operator de canyoning care ofera programe in traseul Vanturatoarea din zona Herculane (traseu cu cascade de peste 90 metri!)

Film program canyoning.

ATELIERE DIVERSE CU CORZI DE ALPINISM:

O varianta pentru curajosi! Rapel, pendul (swing), tiroliana, urcare in blocatoare pe coarda…o suma de activitati perfecte pentru a-ti pune echipa la incercare!

Unde se pot realiza programele de corzi? In special in zonele de munte.

Cine poate participa? La atelierele cu corzi de alpinism organizate de Green Adventure pot participa persoane din toate categoriile de varsta. Nu sunt necesare cunostinte anterioare privind acest sport de aventura.

Cea mai buna perioada pentru jocurile cu corzi de alpinism: tot timpul anului (in functie de conditiile meteo).

De ce jocuri cu corzi de alpinism cu Green Adventure? Ghizii nostri fac parte din corpul Salvamont Romania si toate tehnicile de corzi nu sunt foarte cunoscute. Avem o multime de idei si de scenarii care garanteaza succesul acestor programe. Cantitatea si diversitatea echipamentelor noastre de alpinism ne permit sa va oferim foarte multe ateliere de lucru concomitant, lucru care elimina timpii morti!

Film ateliere corzi alpinism.

RIVER TUBING:

Distractie si aventura! River Tubing inseamna sa cobori pe rauri usoare de munte, folosind niste colace speciale care se manevreaza cu o padela de caiac! Suntem singura firma care furnizam aceasta activitate si folosim cele mai bune colace, marca Tube Pro (Canda).

Unde se pot realiza programele de corzi? In special pe raurile de munte: Cerna (zona Herculane), Jiu (jd. petrosani), Buzau (zona Nehoiu),  Nera (Cheile Nerei) si Bistrita (Vatra Dornei)

Cine poate participa? In programele de river tubing organizate de Green Adventure pot participa persoane din toate categoriile de varsta. Nu sunt necesare cunostinte anterioare privind acest sport de aventura.

Cea mai buna perioada pentru river tubing: mai-octombrie (in functie de conditiile meteo).

De ce river tubing cu Green Adventure? Daca iti doresti un program unic care sa va ofere multa distratie, atunci river tubing-ul este alegerea perfecta! Siguranta este data de ghizii care va insotesc pe tot parcursul programului in caiace speciale de white water. Ghizii au brevete British Canoe Union si Rescue 3!

Film river tubing.

SAILING:

Un program unic marca Green Adventure! Scenarii cu Pirati, cursuri de sailing, competitii (regate), probe de ansamblare a catamaranelor … toate aceste lucruri sunt posibile cu catamaranele demontabile Happy Cat!
 
Unde se pot realiza programele de sailing: lacurile din Bucuresti, Snagov, Marea Neagra, Delta Dunarii, sau pe lacurile de acumumulare (de exemplu Vidraru, Siriu etc) .
 
Cine poate participa? La programele de sailing  organizate de Green Adventure pot participa persoane din toate categoriile de vârsta. Nu sunt necesare cunostinte anterioare privind acest sport de echipa. Nu este nevoie sa stii sa inoti!
 
Cea mai buna perioada pentru sailing: mai – octombrie.
 
De ce sailing cu Green Adventure? Avem instructori de sailing brevetati de Autoritatea Navala Româna si cele mai bune catamarane demontabile – Happy Cat, fabricate in Austria! Organizam din 2009 Regate, expeditii pe Marea Neagra si de fiecare data aceste programe au adus un succes garantat!

Film regata.

DRUMETII MONTANE:

Un program clasic, o garantie a succesului! Putem sa ne bucuram impreuna de o drumetie usoara pe traseele clasice de trekking sau putem sa traim o adevarata aventura pe traseele nemarcate de vai abrupte.
 
Unde se pot realiza programele de munte: muntii Bucegi, Piatra Craiului, Ciucas, Fagaras … 
 
Cine poate participa? La turele de munte organizate de Green Adventure pot participa persoane din toate categoriile de vârsta. Nu sunt necesare cunostinte anterioare privind acest sport de aventura.
 
Cea mai buna perioada pentru traseele montane: tot anul (in functie de conditiile meteo).
 
De ce ture montane cu Green Adventure? Ghizii nostri sunt salvatori montani, lucrând in Salvamont România. Oferta diversificata oferita de noi iti permite sa alegi între programe usoare pe poteci marcate sau sa traiesti o adevarata experienta alpina in conditii de maxima siguranta alaturi de ghizii nostri. Folosim cele mai noi echipamente de asigurare si ghizii nostri sunt instruiti permanent!

Film drumetii montane.

JOCURI DE TEAM BUILDING OUTDOOR:

Cele mai interesante scenarii de jocuri outdoor! Programe “clasice” de genul “treasure hunt” oferite in variante imbunatatite de echipa noastra. Nu acceptam sa fim clasici si dorim ca de fiecare data sa oferim o componenta noua pentru fiecare program ales de voi.

Unde se pot realiza jocurile de team building? Alegerea locatiei se face cel mai bine in functie de interesul vostru referitor la strategia de dezvoltare a echipei si jocurile care se potrivesc cel mai bine acestei strategii.

Cine poate participa? La jocurile de team building organizate de Green Adventure pot participa persoane din toate categoriile de varsta.

Cea mai buna perioada pentru jocurile de team building outdoor: tot timpul anului (in functie de conditiile meteorologice).

De ce programe de team building outdoor cu Green Adventure?  Oferim inovatie, seriozitate, putere de munca, traineri instruiti, experienta si acceptam provocari!

Galerie foto jocuri de team building outdoor.

PROGRAME OUTDOOR DE DEZVOLTARE PERSONALA PENTRU ECHIPELE DE MANAGEMENT:

Vrei sa investesti in echipa ta de management? Vrei sa ii scoti din zona de confort si sa le maresti curajul, increderea in sine si puterea de munca? Green Adventure are solutia perfecta pentru acest proiect important! La cerere, organizam cursuri pentru diferite sporturi de aventura: caiac pe rauri de munte (de white water), rafting (specializare in ghizi de rafting), tehnici alpine hibernale, tehnici de alpinism clasic de vara, etc.

Unde si cat dureaza? Locatia se alege in functie de programul ales si durata programelor variaza intre 2-5 zile (in functie de cursul ales).

Cine poate participa? La cursurile outdoor de dezvoltare personala organizate de Green Adventure pot participa persoane din toate categoriile de varsta.

Avantaje: programe unice de dezvoltare personala realizate cu maximum de profesionalism si siguranta! Folosim cele mai bune echipamente si metoda de predare este la nivelul cerintelor internationale!

Film curs caiac white water.

PROGRAME DE AVENTURA IN STRAINATATE:

Vrei sa-ti surprinzi colegii cu cea mai tare experienta de team building din toata istoria companiei? Avem solutia perfecta pentru asa ceva! Programele noastre externe din Bulgaria, Grecia, Bosnia si Muntenegru iti ofera cele mai variate si interesante programe de aventura si team building: rafting, ture caiace, trekking, canyoning, scufundari…etc. Contacteaza-ne si vei ramane surprins de portofoliul nostru de programe externe!

Film program in Bosnia si Muntenegru.

Film program in Grecia – Sithonia.

Film program Grecia – Samothraki.

Pentru o oferta personalizata de team building outdoor nu ezitati sa ne contactati

Daca vrei sa fii la curent cu evenimentele pe care le vom organiza in viitorul apropiat, aboneaza-te la newsletter si alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE de pe Facebook!