Rafting – adrenalina, distractie si aventura pe ape repezi!

Din Green Camp pana la Vibe Camp, punctul de pornire in aventura unui program de SUPER RAFTING, faci cel mult 45 de minute.  Dar marele avantaj este ca la Vibe Camp te asteapta cea mai moderna si utilata baza de rafting, unde poti alege un costum de neopren care sa fie potrivit pentru tine, unde te schimbi in vestiare amenjate si unde te poti bucura de un dus fierbinte la finalul programului de rafting. Tot ce ai nevoie pentru o super aventura la rafting este un costum de baie, un prosop si haine uscate cu care sa te schimbi dupa terminarea programului.

Lungime traseu
: 14 km, cel mai lung traseu de rafting pe raul Buzau!
Durata tura: 2-3 ore, in functie de debit.
Gradul de dificultate al turei de rafting este de nivel mediu, iar totul se desfasoara in deplina siguranta datorita ghizilor brevetati IRF (International Rafting Federation), Rescue 3 International si British Union White Water Safety & Rescue.
Copiii pot participa la activitate incepand cu varsta de 7 ani, alaturi de parinti.

______

Preturi activitate Program #SuperRafting pe Buzau >>>

Relaxare si bucurie pentru toata familia: tura caiace pe Lacul Siriu

O plimbare cu caiacul pe Lacul Siriu este o activitate pentru intreaga familie, recreativa si relaxanta. Experienta anterioara nu este necesara si echipamentul include o vesta de salvare, astfel ca este 100% safe. Locul de pornire este la aproximativ 40 de minute de Green Camp.
Aceasta experienta outdoor este o oportunitate excelenta sa admiri si viaductul ce strapunge Stânca Teherău si da impresia unui pod suspendat, in timp ce vaslesti relaxat pe luciul Lacului Siriu.

Durata tura: aproximativ 2 ore, in functie de intregul grup.

Gradul de dificultate al programului de caiac este minim, ideal inclusiv pentru incepatori si pentru cei care incearca activitatea pentru prima data. Totul se desfasoara in deplina siguranta datorita ghizilor brevetati atat IRF (International Rafting Federation), cat si Rescue 3 Interntional si British Union White Water Safety & Rescue.

Copiii pot participa la plimbarea cu caiacul incepand cu varsta de 4 ani, alaturi de parinti.

______

Preturi activitate Program Caiace pe lacul Siriu >>>

Sunny Way: singura Via Ferrata care se termina cu o coborare pe Mega Tiroliana

La final de 2020, pe peretele de stanca de la marginea terenului unde se afla Green Camp Adventure Glamping  am amenajat  un traseu de via ferrata și o tiroliana de sus, sus de tot pana jos pe terenul unde se afla glampingul. Este probabil singurul traseu de via ferrata cu circuit inchis care ofera intoarcere pe o tiroliana tocmai de sus de tot.

La ce sa te astepti? Adrenalina, un val de emotii de tot felul, o priveliste spectaculoasa si o experienta inedita! Si chiar daca esti tot timpul asigurat, via ferrata te va aduce 100% prezent in momentul actual si iti va solicita toate simturile!

Inaltime Via ferrata: aproximativ 130 m pe verticala.

Distanta Tiroliana: aproximativ 300 m.

Durata aproximativa de parcurgere: 1 ora.

Gradul de dificultate este de B spre C, in conditiile in care evaluarea incepe de la A pana la E, iar A este cea mai usoara via ferrata.

Copiii pot participa la activitate incepand cu varsta de 7 ani, pe un traseu de via ferrata si tiroliana special amenajate pentru ei, nu pe cel destinat adultilor.

______

Preturi activitate Aventura Via Ferrata + Tiroliana >>>

Optiuni Drumetii in zona Green Camp, Nehoiu, judetul Buzau

Cascada Casoca, Lacul Negru, vf. Ivanetu in Masivul Ivanetu, vf. Penteleu, Bolovanul Mortatului, Cascada Pruncea si chiar si Focul Viu – iata doar cateva dintre drumetiile pe care le poti face din Green Camp Adventure Glamping.  Traseele sunt alese in functie de numarul de participanti, de varsta si de rezistenta lor. Un lucru este sigur: Green Camp Adventure Glamping este probabil glampingul din Romania care iti ofera cea mai variata gama de activitati outdoor pe care le poti face in imprejurimi. Judetul Buzau este extrem de ofertant in aceasta privinta si suntem privilegiati sa avem asa o locatie in mijlocul naturii.

Distanta Trasee: intre 4 si 24 km, in functie de traseul ales.

Durata parcurgere: de la 2-3 ore cel mai usor traseu, ana la 6-8 ore, in functie de drumetia aleasa si grup.

Gradul de dificultate de la un simplu mers pe drum forestir pana la urcari abrupte si diferente de nivel care iti vor solicita toti muschii. Depinde doar de tine ce alegi!

Copiii pot participa la drumetii incepand cu varsta de 5 ani, doar pe trasee adaptate varstei.

______

Prețuri activitate Drumetii Montane (in functie de complexitatea traseului ales) >>>