Tabere de aventura parinte-copil

Te asteptam impreuna cu copilul tau in tabere de aventura parinte-copil, de 2  nopti, in care sa petreceti timp de calitate impreuna, sa deprindeti abilitati noi, sa exersati limbi straine, sa socializati cu alti parinti si copii cu interese similare.

Taberele noastre ofera oportunitatea mamelor sau tatilor si copilului, de a intari legaturile si de a se conecta cu alti parinti si copii. Va bucurati impreuna de magia naturii si combinati activitati de aventura si jocuri distractive. Creati amintiri, momente speciale petrecute impreuna si consolidati relatia voastra pretioasa.

 

Va asteptam cu orice intrebare la telefon 0735.94.99.22 sau pe mail la [email protected].

Mini tabara de 2 nopti (duminica-luni)

 • Program Duminica:
  1. Sosire orele 14:00-16:00
  2. Ora 17:00 – Ne cunoastem, ne jucam impreuna jocuri (slackline, jocuri de abilitati), ne stabilim obiective; joaca la liber, natura, hamace
  3. Ora 19:30 cina cu foc de tabara si bezele, apoi dans si somn, leganati de rau si greieri
 • Program Luni:
  1. Dimineata dupa micul dejun: rafting/caiac
  2. Orele 14:00-15:00 pranz
  3. Ora 15:30 incep traseele de via ferrata pentru copii si adulti si in paralel Capoeira cu Pablo (in limba engleza sau spaniola)
  4. Ora 19:30 cina cu foc de tabara si bezele, apoi dans si somn, leganati de rau si greieri
 • Program Marti:
  1. Dimineata dupa micul dejun: eliberam corturile pentru noi aventurieri
  2. Drumetie in zona (aprox 2 ore) cu sesiune de inchidere a taberei, concluzii si planuri de viitor
  3. Pranz (optional) si puteti ramane la joaca in glamping, in natura, la hamace. Va puteti continua, desigur, sejurul la Green Camp prin rezervare normala.

______

Preturi tabere:

 • Pret 1 adult +1 copil: 1800 Ron
 • Pret 2 adulti + 2 copii: 3300 Ron
 • Pret 2 adulti + 1 copil/1 adult + 2 copii: 2500 Ron

Nota: Copiii inscrisi in mini tabere trebuie sa aiba minim 7 ani. Daca doriti sa va prelungiti sederea in Green Camp, va puteti caza, prin rezervare normala, atat inainte, cat si dupa perioada taberei. Programul poate suferi usoare modificari, in functie de conditiile meteo sau pentru binele grupului.

Perioada:

 • 21 – 23 august
 • 28 – 30 august

 

De ce sa alegi Green Camp

Noi am visat un loc incarcat cu energie pozitiva, unde stresul si agitatia orasului sa se topeasca. Ne-am dorit ca cei care ne viziteaza sa simta ceea ce simtim noi: Fiecare zi petrecuta aici este unica, speciala, ne incarca de bine si frumos si ne regleaza vibratia.

Green Camp inseamna

 • – Restaurant unde colegii nostri localnici gatesc cu ingrediente locale, naturale. Must try supa crema de legume si sosul tzatziki.
 • – Bar unde facem limonada home made, socata, Cuba Libre, Mojito etc. Atentie! Seara avem foc in vatra, pentru atmosfera si povesti.
 • – Grupuri sanitare noi, frumoase si ingrijite, de mai mare dragul.
 • – Zona de hamace in inima padurii, care ofera odihna cu zumzetul raului pe fundal.
 • – Statie de incarcare pentru vehiculele electrice.
 • – Glampingul din Romania care ofera probabil cea mai variata gama de activitati outdoor pe care le puteti face in imprejurimi: #rafting, #caiac sau #viaferrata pe perete natural, urmata de #tiroliana, pe traseul-senzatie “Sunny Way”.

Cascada Casoca, Lacul Negru, vf. Ivanetu in Masivul Ivanetu, vf. Penteleu, Bolovanul Mortatului, Cascada Pruncea si chiar si Focul Viu – iata doar cateva dintre drumetiile pe care le poti face din Green Camp Adventure Glamping.  Traseele sunt alese in functie de numarul de participanti, de varsta si de rezistenta lor.

Lasam imaginile sa vorbeasca: