Sunny Way: singura Via Ferrata care se termina cu o coborare pe Mega Tiroliana

La final de 2020, pe peretele de stanca de la marginea terenului unde se afla Green Camp Adventure Glamping  am amenajat  un traseu de via ferrata și o tiroliana de sus, sus de tot pana jos pe terenul unde se afla glampingul. Este probabil singurul traseu de via ferrata cu circuit inchis care ofera intoarcere pe o tiroliana tocmai de sus de tot.

La ce sa te astepti? Adrenalina, un val de emotii de tot felul, o priveliste spectaculoasa si o experienta inedita! Si chiar daca esti tot timpul asigurat, via ferrata te va aduce 100% prezent in momentul actual si iti va solicita toate simturile!

Inaltime Via ferrata: aproximativ 130 m pe verticala.

Distanta Tiroliana: aproximativ 300 m.

Durata aproximativa de parcurgere: 1 ora.

Gradul de dificultate este de B spre C, in conditiile in care evaluarea incepe de la A pana la E, iar A este cea mai usoara via ferrata.

Copiii pot participa la activitate incepand cu varsta de 7 ani, pe un traseu de via ferrata si tiroliana special amenajate pentru ei, nu pe cel destinat adultilor.

______

Preturi activitate Aventura Via Ferrata + Tiroliana:

• Pret standard program Via Ferrata + Tiroliana: 140 lei/persoana

• Pret special program Via Ferrata + Tiroliana (pentru persoanele cazate la Green Camp): 120 lei/persoana

• Pret standard traseu copii Via Ferrata + Pod Indian + Tiroliana (varsta minima 7 ani): 110 lei/persoana

• Pret special traseu copii Via Ferrata + Pod Indian + Tiroliana (pentru copiii sub 14 ani si minim 7 ani cazati alaturi de parinti la Green Camp): 90 lei/persoana